Termék adatlap

ionCube PHP Encoder

ionCubeAz ionCube PHP Encoder egy vezető megoldás szkript védelemre PHP 4, PHP 5, PHP 5.3 & PHP 5.4 alapú szoftverekhez.

A 2002-ben elindított ionCube Encoder volt az első igazán megfizethető, összetett és komplex kódoló megoldás a PHP nyelvhez. Mára már egy sztenderd, ipari megoldássá vált, amelyet több mint 70 ország fejlesztői használnak a világon PHP kódoláshoz. Gyakran egyedi funkciói segítségével nyerte el a vezető szerepet, és most az ionCube Foundry-val való integrációval másodpercek és kattintások tört része alatt teszi lehetővé a kód védelmét és automata telepítő létrehozását, amellyel a levédett termék telepíthető helyi vagy távoli szerverre.

ionCube védelem 100%-ban lefordított PHP-t és zártforrású végrehajtó motort használ. Az ionCube Encoder a legjobb teljesítményt és védelmet nyújtja a jelenleg elérhető dekódoló programok ellen. A funkciói megfelelnek mind a kis-, mind a nagyvállalkozások elvárásainak. Az ionCube Encoder egyedülálló PHP védelmet, teljesítményt és teljes körű rugalmasságot és funkciótárat nyújt, így a legideálisabb megoldásnak tekinthető a PHP védelem területén.

A Pro verzió funkcionalitása:

  • PHP forráskód védelme
  • Licencelés (időkorlátos és domainhez/IP címhez kötött futtatás)
  • Támogatás (Starter támogatási csomag, a gyártó biztosítja angol nyelven)

A Pro verziót kinek ajánljuk?

Vállalati vásárlóknak, Weboldal tulajdonosoknak
Ha szeretné lekorlátozni a kód futtatását IP cím vagy domain alapján, vagy licenc fájlt szeretne készíteni a szoftverhez, akkor válassza a Pro verziót. A Cerberus verzió javasolt, ha MAC címhez is szeretné kötni a futtatást.

 

A licenc megvásárlása esetén a terméket egy számítógépre telepítheti fel!
További fejlesztői gépekre 25% kedvezményt biztosítunk! A kedvezmény igénybe vétele nem automatikus, telefonos egyeztetés szükséges!
ionCube PHP Encoder

9.0 Pro verzió

83 511 Ft
|
87 906 Ft