Hagyd az agyalást, a kész weboldal kinézetek csak rád várnak!

Dátum: 2018-01-24

Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját. Nagy valószínűséggel az elvárásaidnak megfelelő kinézet már ott csücsül valamelyik templates oldalon és csak rád vár.

Ajánlom figyelmedbe a TemplateMonster nevű oldalt. (A képre kattintva elérheted.)

 

 

Amellett, hogy ezen az oldalon hatalmas választékot találsz a mi meghívó-linkünkkel még 5% kedvezményben is részesülsz vásárlásaidnál.

Regisztráció után lehetőséged van kipróbálni az INGYENES mintákat, amit személyes célra feltölthetsz az oldaladra, így mielőtt bármit vásárolnál láthatod hogyan működnek a templatek.

Minden megvásárolható sablonnál van egy élő demó gomb, ami segítségével pár másodperces betöltési idő után megtekintheted a teljes design-t. Kedvet szerint barangolhatsz a menüpontok között, így nem veszel zsákbamacskát. A weboldaladba való integrálás után pontosan így fog kinézni.

 

 

 

Alapvetően egy vásárlással te a jogot szerzed meg ahhoz, hogy használd, nem lesz egyedi az oldalad. Kicsi arra az esély, hogy a te célközönséged találkozik egy másik olyan felépítésű oldallal, mint a tiéd, de ha még ezt a kis kockázatot is ki akarod kerül akkor a Kizárólagos árért meg tudod venni azt, hogy többet ne értékesítse az oldal.

Általában nem szoktuk ajánlani, hiszen a saját tartalmaktól, tevékenységi körtől és apróbb változtatásoktól ki fog tűnni a többi közül. 

Vásárlás előtt egyeztess a fejlesztővel (ha nem magadnak készíted oldalad)! A különböző sablonok különböző motorokhoz lettek készítve, előfordulhat, hogy némelyik nem kompatibilis a te oldaladhoz. Ezzel sok munkaórát megspórolhatsz a programozónak vagy önmagadnak.

Felmerült benned pár kérdés amire nem tértem ki? A lenti linken magyar nyelven elérhető szinte minden felmerülő kérdés.

https://www.templatemonster.com/hu/gyakran-ismetelt-kerdesek.html?aff=Szoftverhaz

 


 

 

További híreink
2018. január 24.

Hagyd az agyalást, a kész weboldal kinézetek csak rád várnak!

Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.

Tovább olvasom
2018. január 17.

Korrekció vagy teljes kárhozat?

A tavalyi évben szinte töretlenül meneteltek előre a kriptopénzek, ám az idén ez megtorpanni látszik.  Mik ennek az okai? Vajon véget ér a szárnyalás és mégsem ez a jövő? Cikkünkben ezt fogjuk boncolgatni az elérhető információink alapján.

Tovább olvasom
2014. április 4.

A nagyok is hibáznak – Apple

Mindig, minden körülmények között előfordulhat, hogy hiba csúszik a gépezetbe, amit minél gyorsabban meg kell oldani. Egy-egy hiba okozója lehet a véletlen, a figyelmetlenség, de akár a szándék is. Nem mindegy azonban, hogy a nagy nemzetközi vállalatok hogyan kommunikálják és oldják meg a nagy „bakikat”.

Tovább olvasom