Radmin - távoli PC vezérlő

Dátum: 2014-12-16

A Radmin egy díjnyertes biztonságos távoli PC hozzáférést nyújtó szoftver, amely lehetővé teszi, hogy Ön egy távoli számítógépen úgy dolgozzon, mintha ott ülne előtte. Ez a szoftver az ideális távoli hozzáférést nyújtó megoldás! Egy számítógéphez akár több helyről is hozzáférhet egyszerre. Használhatja a fejlett fájl átviteli, számítógép leállítási, Telnet, operációs rendszerbe integrált NT biztonság, és egyéb funkciókat. A Radmin sebességben, megbízhatóságban, és biztonságban egyaránt felülmúlja az összes konkurens távoli hozzáférést nyújtó szoftvert.

A Radmin rendszer az alábbi két alkalmazást tartalmazza:

Radmin Szerver, melyet a távoli számítógépre kell telepíteni.
Radmin Viewer a helyi számítógépen, amely megjeleníti a távoli számítógép képernyőjét a saját monitorán.
A munka megkezdéséhez, a Radmin Szervernek futnia kell a távoli számítógépen. Ezután indítsa el a Radmin Viewert a helyi számítógépen és kapcsolódjon a távoli számítógéphez a meglévő TCP/IP kapcsolaton keresztül.

A legnagyobb előnyök:

  • Radmin Viewer 3.5 támogatja a Windows 8/7/Vista/XP/ 2012/2008/2003/2000/ME/98/95/NT4.0 (32-bit) és Windows 8/7/Vista/XP/ 2012/2008/2003 (64-bit) operációs rendszereket.
  • Radmin Szerver 3.5 támogatja a Windows 8/7/Vista/XP/ 2012/2008/2003/2000 (32-bit) és Windows 8/7/Vista/XP/ 2012/2008/2003 (64-bit) operációs rendszereket.
  • Valós idejű sebesség a munkában: munka a távoli számítógépen pont úgy mintha előtte ülne.
  • Megbízhatóság: hónapokon keresztül folytathat munkát a Radmin-nal hibák, kivételek, vagy egyéb hibás kimenetelek nélkül.
  • Biztonság: a Radmin a legmagasabb lehetséges biztonsági szintet nyújtja.
  • Felhasználóbarát kezelőfelület: a Radmin intuitiv és nagyon könnyű használni.
  • Gazdag funkcionalitás (fájl átvitel, csevegés és beszélgetés mód, üzenetküldés, stb.)
  • Többnyelvűség támogatása.
  • Technikai támogatás.

Radmin Viewer használata

A Radmin Viewer egy olyan szoftver, amely kapcsolódik a távoli számítógépen telepített Radmin Szerver szoftverhez. A Radmin Viewer lehetőséget teremt arra, hogy a felhasználó kapcsolatot teremtsen a távoli számítógéppel különböző kapcsolódási módokon.

A Radmin Viewer telefonkönyvében eltárolhatja és szervezheti a távoli számítógép elérhetőségeit.

Radmin Server használata

A Radmin Szervernek telepítve kell lennie és futnia kell a távoli számítógépen, hogy vezérelni lehessen azt.

Rendszer követelmények

A Radmin-nak nincs semilyen speciális hardver követelménye. Ha a számítógép alkalmas arra hogy Windows 95 vagy ennél újabb Windows futtatható legyen rajta, a Radmin Viewer futni fog. Ez minimum a 486-os számítógép, 8 MB RAM-mal.

A Radmin Viewer 3.5
Futtatható a Windows 8/7/Vista/XP/ 2012/2008/2003/2000/ME/98/95/NT4.0 (32-bit) és Windows 8/7/Vista/XP/ 2012/2008/2003 (64-bit) operációs rendszereken.

A Radmin Server 3.5
Futtatható a Windows 8/7/Vista/XP/ 2012/2008/2003/2000 (32-bit) és Windows 8/7/Vista/XP/ 2012/2008/2003 (64-bit) operációs rendszereken.

A Beszélgetés mód futtatásához szükség van egy hangkártyára, egy hangszóróra és egy mikrofonra.

A Radmin futásához a távoli számítógépen nincs szükség a monitor, egér és a billentyűzet meglétére. Habár, néhány számítógép nem tud elindulni csatlakoztatott billentyűzet nélkül.

Minden operációs rendszeren:
A számítógépnek rendelkeznie kell telepített TCP/IP (a legtöbbször használt protokoll a hálózati számítógépeken) protokollal.

Windows NT 4.0:
Service pack 6 vagy ennél magasabb szükséges.

Windows 2000/XP/2003 Server/Vista:
Adminisztrátori jog vagy magas privilégium szükséges a Radmin Szerver telepítéséhez.

Mielőtt telepítené

Mindkét számítógépnek kapcsolódnia kell TCP/IP kapcsolat segítségével a Helyi hálózaton, Modem és modem közötti kapcsolaton vagy az Interneten keresztül.

Radmin Szerver-t a távoli számítógépre kell telepíteni.

Radmin Viewer-t a helyi számítógépre kell telepíteni.

El kell távolítani a Radmin Szerver előző verzióját mielőtt telepítené az új verziót.

Tekintse meg a Radmin csomagokat!


 

 

További híreink
2018. január 24.

Hagyd az agyalást, a kész weboldal kinézetek csak rád várnak!

Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.

Tovább olvasom
2018. január 17.

Korrekció vagy teljes kárhozat?

A tavalyi évben szinte töretlenül meneteltek előre a kriptopénzek, ám az idén ez megtorpanni látszik.  Mik ennek az okai? Vajon véget ér a szárnyalás és mégsem ez a jövő? Cikkünkben ezt fogjuk boncolgatni az elérhető információink alapján.

Tovább olvasom
2014. április 4.

A nagyok is hibáznak – Apple

Mindig, minden körülmények között előfordulhat, hogy hiba csúszik a gépezetbe, amit minél gyorsabban meg kell oldani. Egy-egy hiba okozója lehet a véletlen, a figyelmetlenség, de akár a szándék is. Nem mindegy azonban, hogy a nagy nemzetközi vállalatok hogyan kommunikálják és oldják meg a nagy „bakikat”.

Tovább olvasom