ionCube PHP Encoder

Dátum: 2015-10-20

Az ionCube PHP Encoder egy vezető megoldás szkript védelemre PHP 4, PHP 5, PHP 5.3 & PHP 5.4 alapú szoftverekhez.

A 2002-ben elindított ionCube Encoder volt az első igazán megfizethető, összetett és komplex kódoló megoldás a PHP nyelvhez. Mára már egy sztenderd, ipari megoldássá vált, amelyet több mint 70 ország fejlesztői használnak a világon PHP kódoláshoz. Gyakran egyedi funkciói segítségével nyerte el a vezető szerepet, és most az ionCube Foundry-val való integrációval másodpercek és kattintások tört része alatt teszi lehetővé a kód védelmét és automata telepítő létrehozását, amellyel a levédett termék telepíthető helyi vagy távoli szerverre.

ionCube védelem 100%-ban lefordított PHP-t és zártforrású végrehajtó motort használ. Az ionCube Encoder a legjobb teljesítményt és védelmet nyújtja a jelenleg elérhető dekódoló programok ellen. A funkciói megfelelnek mind a kis-, mind a nagyvállalkozások elvárásainak. Az ionCube Encoder egyedülálló PHP védelmet, teljesítményt és teljes körű rugalmasságot és funkciótárat nyújt, így a legideálisabb megoldásnak tekinthető a PHP védelem területén.

Tekintse meg az ionCube verziókat webáruházunkban!


 

 

További híreink
2018. január 24.

Hagyd az agyalást, a kész weboldal kinézetek csak rád várnak!

Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.

Tovább olvasom
2018. január 17.

Korrekció vagy teljes kárhozat?

A tavalyi évben szinte töretlenül meneteltek előre a kriptopénzek, ám az idén ez megtorpanni látszik.  Mik ennek az okai? Vajon véget ér a szárnyalás és mégsem ez a jövő? Cikkünkben ezt fogjuk boncolgatni az elérhető információink alapján.

Tovább olvasom
2014. április 4.

A nagyok is hibáznak – Apple

Mindig, minden körülmények között előfordulhat, hogy hiba csúszik a gépezetbe, amit minél gyorsabban meg kell oldani. Egy-egy hiba okozója lehet a véletlen, a figyelmetlenség, de akár a szándék is. Nem mindegy azonban, hogy a nagy nemzetközi vállalatok hogyan kommunikálják és oldják meg a nagy „bakikat”.

Tovább olvasom