A sokszínű tartalomkezelő

Dátum: 2014-12-15

Szeretné kézben tartani weblapja minden porcikáját? Szeretné bármikor azonnal módosítani, akár az éjszaka közepén? Nem szeret napokat várni arra, hogy a weblapját készítő cég elkészítse a módosítást?

Ha bármelyik fenti kérdésre igennel válaszol, akkor a ViP-CMS weblap kezelő rendszer megoldást nyújthat az Ön számára!

Weblap kezelő rendszerünkkel egy barátságos, bárhonnan elérhető adminisztrációs felületen keresztül bármikor módosíthatja a honlapját. Ezzel Ön:

  • megspórolja a weblap karbantartás költségeit
  • gyorsan reagálhat a piaci igényekre
  • nincs helyhez kötve, bárhonnan bejelentkezhet adminisztrációs felületére

Többek közt milyen szolgáltatásokhoz juthat a ViP-CMS használatával?

  • adminisztrálható hírlevél modul
  • könnyen szerkeszthető hírek és menüpontok
  • átlátható és gördülékeny galéria
  • webáruház kezelés
  • felhasználó adminisztrációs interfész
  • könnyen használható ügyviteli felület

Ha fél attól, hogy weboldalát külső támadás éri, akkor szintén a ViP-CMS az Ön megoldása. A régi, elavult tartalomkezelő rendszereken (pl.: Joomla) alapuló weboldalak könnyen feltörhetők és korlátozottan testre szabhatók. A ViP-CMS ezzel szemben erős védelemmel rendelkezik és mindenki a saját elképzeléseihez tudja alakítani. A strukturáltan felépített alaprendszert úgy terveztük meg, hogy ha esetleg Ön úgy dönt, hogy új funkciókkal szeretné ellátni weboldalát, akkor mi a kért kiegészítést rövid időn belül integrálni tudjuk a honlapjába, anélkül, hogy az egészet át kellene írni.

Kérjük, tekintse meg referenciáinkat a www.vipcms.hu/referenciák weboldalon!


 

 

További híreink
2018. január 24.

Hagyd az agyalást, a kész weboldal kinézetek csak rád várnak!

Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.

Tovább olvasom
2018. január 17.

Korrekció vagy teljes kárhozat?

A tavalyi évben szinte töretlenül meneteltek előre a kriptopénzek, ám az idén ez megtorpanni látszik.  Mik ennek az okai? Vajon véget ér a szárnyalás és mégsem ez a jövő? Cikkünkben ezt fogjuk boncolgatni az elérhető információink alapján.

Tovább olvasom
2014. április 4.

A nagyok is hibáznak – Apple

Mindig, minden körülmények között előfordulhat, hogy hiba csúszik a gépezetbe, amit minél gyorsabban meg kell oldani. Egy-egy hiba okozója lehet a véletlen, a figyelmetlenség, de akár a szándék is. Nem mindegy azonban, hogy a nagy nemzetközi vállalatok hogyan kommunikálják és oldják meg a nagy „bakikat”.

Tovább olvasom