A sokszínű tartalomkezelő

Tartsa frissen honlapját a ViP-CMS tartalomkezelő rendszer segítségével. A ViP-CMS tartalomkezelő rendszer több éve fejlesztett és tesztelt alapmotorra épül. Weblap kezelő rendszerünkkel egy barátságos, bárhonnan elérhető adminisztrációs felületen keresztül bármikor módosíthatja a honlapját.

Radmin - távoli PC vezérlő

A Radmin egy gyors és biztonságos távoli PC vezérlő szoftver, amely lehetővé teszi, hogy Ön egy távoli számítógépen úgy dolgozzon, mintha ott ülne előtte és akár több helyről is hozzáférhet. A Radmint világszerte több ezer vállalati PC-n alkalmazzák. Az ügyfeleink között vannak olyan vállalatok, ahol a Radmin alkalmazása alapvető a hálózatkezelésben.

ionCube PHP Encoder

Ön weboldalakat, webes rendszereket fejleszt? Védje meg szellemi tulajdonát az ionCube encoder segítségével!

Aktuális ajánlataink
Hírek/újdonságok
2018. január 24.

Hagyd az agyalást, a kész weboldal kinézetek csak rád várnak!

Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.Weboldalt akarsz készíttetni vagy a meglévőt felturbózni? Szerencséd van, mostmár nem kell agyalnod az oldalad felépítésén vagy megkérni egy ezzel foglalkozó szakembert, hogy készítse el álmaid oldalának design-ját.

Tovább olvasom
2018. január 17.

Korrekció vagy teljes kárhozat?

A tavalyi évben szinte töretlenül meneteltek előre a kriptopénzek, ám az idén ez megtorpanni látszik.  Mik ennek az okai? Vajon véget ér a szárnyalás és mégsem ez a jövő? Cikkünkben ezt fogjuk boncolgatni az elérhető információink alapján.

Tovább olvasom
2014. április 4.

A nagyok is hibáznak – Apple

Mindig, minden körülmények között előfordulhat, hogy hiba csúszik a gépezetbe, amit minél gyorsabban meg kell oldani. Egy-egy hiba okozója lehet a véletlen, a figyelmetlenség, de akár a szándék is. Nem mindegy azonban, hogy a nagy nemzetközi vállalatok hogyan kommunikálják és oldják meg a nagy „bakikat”.

Tovább olvasom

Archívum megnyitása
   |   
Több hír