Cégünkről

Bemutatkozás

Az információs társadalom ugrásszerű fejlődésével, a technikai eszközök forradalmával egyidőben, 2012-ben megalapítottuk a Virtualcom Szoftverházat. Cégünk két fő terület, a szoftverfejlesztés és az IT outsourcing szakértője. Büszkék vagyunk arra, hogy egyedi ügyviteli szoftver megoldásaink olyan lehetőségeket biztosítanak a kis-, közép- és nagyvállalkozások számára, melyek segítségével az ügyvitel sokkal könnyebb, egyszerűbb! Minden fejlesztésünk egyedi, vállalatra szabott megoldást biztosít.

Rólunk

A Virtualcom Szoftverház speciális tudással rendelkező, magasan képzett, nyitott, fejlődés iránt elkötelezett szakembereket foglalkoztat. A Virtualcom Szoftverház csapata komplex megoldásokat nyújt, hiszen egy helyen van minden terület szakértője.

Hitvallásunk

Hisszük, hogy egy cég életébe rendszert kell vinni, amihez olyan ügyviteli IT megoldásra van szükség, melynek segítségével a nyereség, a veszteség, a dolgozók munkaideje, azaz a vállalatot érintő minden adat mérhetővé lesz.

Mi megoldásokat adunk! Célunk, hogy segítsük a menedzsmentet, akár kis, akár nagy lépésekben szeretné kialakítani az ügyviteli rendszerét. Egyedi megoldásaink biztos alapra épülnek, melyek fölé erős várat tudunk építeni.

Lépjen veklünk kapcsolatba!